De molen in Mierlo is van oudsher een punt van oriëntatie. De wind is een natuurlijke wijze van energieopwekking. Daarbij symboliseren de wieken en de wind tevens de samenwerking tussen twee belangrijke elementen: het ene zet het andere in beweging en het andere verwerkt deze energie tot het malen van graan, een symbool van levenszekerheid.
Schretlen Notaris zal de van buiten komende vragen omzetten in voor de cliënt van belang zijnde rechtszekerheid en betrouwbare oplossingen.
Schretlen Notaris heeft als visie zo een waardevolle rol te kunnen vervullen en met u op dynamische wijze verantwoorde beslissingen te nemen.

Molen MierloWij bieden een volledige notariële dienstverlening aan particulier en ondernemer. In een persoonlijke aanpak geven wij  u een duidelijk en juist antwoord. Wij vertalen dit in een juridisch sluitende tekst en geven u daarmee de zekerheid die u zoekt.
Onze ervaring is breed en gaat bij wijze van spreken over alle vragen van de wieg tot het graf.
Wij zijn gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en vraagstukken rond bedrijfsopvolging en bedrijfs-overnames.

Wij zijn meertalig en internationaal georiënteerd.

Schretlen Notaris is lid van Estate Planners Notariaat (EPN) en van de Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten (VOC).
Tevens zijn wij lid van IT-notaris.

maatwerklogo

Doe de ondernemings zelf-test:

Ondernemers zelftest

 

 
 

 

Artikelen

Exoneratie

De informatie op deze website en in aan deze website gekoppelde artikelen is zorgvuldig samengesteld. Schretlen Notaris is echter niet verantwoordelijk en wijst iedere aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen en/of schade van een eigenmachtige toepassing op basis van de inhoud hiervan.